BINE AȚI VENIT!

Bine ați venit pe pagina web a expoziției Munkácsy în Transilvania!

În ultimii doi ani, picturile lui Munkácsy au fost expuse în diferite orașe din Ungaria, expoziția bucurându-se de un real succes. Ideea prezentării expoziției și peste hotare, a luat naștere în vara anului trecut. v. Imre Pákh, om de afaceri, și colecționar de obiecte de artă, împreună cu editura Szemimpex, au dat un răspuns pozitiv la oferta noastră. În urma unei consultanțe de specialitate, s-a hotărât ca Muzeul Secuiesc al Ciucului este o instituție adecvată prezentării epoziției în România.

Intenția lor ca expoziția să fie prezentată publicului transilvănean, a găsit sprijin necondiționat din partea Muzeului Secuiesc al Ciucului și a municipalității Miercurea Ciuc.

Pregătirea acestui eveniment, considerat a fi o premieră în Transilvania, este plină de responsabilitate, instituția muzeului încercând să se preteze cerințelor exigente inerente acestui proiect.

Având în vedere gradul ridicat de complexitate al realizării acestei expoziții, se impune colaborarea mai multor specialiști, dorința acestora fiind ca vizitatorii să aibă parte de o atmosferă inedită. Alături de vizitarea expoziției vor fi oferite și alte programe culturale organizate de orașul M-Ciuc, subliniind astfel rolul lui important în viața culturală a Transilvaniei.

Vă așteptăm cu drag!Gyarmati Zsolt,
director
SPONSORI PRINCIPALI
SPONSORI ASOCIAȚI
ALTI SPONSORI